Medlemsfordeler

Hvorfor bli medlem?

Norsk Skipsmeglerforbund-medlemskap gir informasjon og støtte fra shippingindustrien, nedsatt kostnad for nyttige tjenester, dokumentasjon, rettshjelp og tilgang til andre medlemmer.

Vi holder deg oppdatert med informasjon om fraktbransjen, overholdelse, lovgivning og tilbyr støtte til våre medlemmer.

Norsk Skipsmeglerforbund har forhandlet eksklusive rabatterte kostnader for nyttige tjenester til medlemsbedrifter og deres ansatte. Og vi fortsetter å søke servicetilbud som våre medlemmer vil finne nyttige.

Vi utvikler standardisert, omfattende dokumentasjon for shippingindustrien. Norsk Skipsmeglerforbund avtale om salg og kjøp av skip, kode med navnet Saleform, er de mest brukte dokumentene til salg og kjøp i markedet. Les mer om SaleForm her …

Juridisk hjelp er en verdifull fordel for medlemmer, inkludert hjelp med kontrakter og overholdelse.

Tilgang til andre medlemmer sikrer en effektiv prosess for å velge andre selskaper å jobbe med som er medlemmer av vår anerkjente, høy standard organisasjon. Klikk her for å søke etter andre medlemmer i vår database.

Hvem er medlemskap for?

Medlemskap er for enhver bedrift (stor og liten) involvert med shippingindustrien fra frakt- og befraktningsfirmaer til å sende byggere til maritime forsikringsselskaper og finansinstitusjoner.

Medlemskap er for både selskapet og de ansatte. Det er også mulighet for tre nivåer av shippingindustriutdanning via TutorShip, inkludert muligheten til å velge spesialfag.

Share this page