Medlemsfordeler

Hvorfor bli medlem?

Norsk Skipsmeglerforbund-medlemskap gir informasjon og faglig støtte til skipsmeglere -og agenter, lavere kostnader for nyttige tjenester, dokumentasjon, rettshjelp og tilgang til andre medlemmer.

Vi holder deg oppdatert med informasjon om næringen, overholdelse, lovgivning og tilbyr støtte til våre medlemmer.

Norsk Skipsmeglerforbund har forhandlet eksklusive rabatterte kostnader for nyttige tjenester til medlemsbedrifter og deres ansatte. Og vi fortsetter å utvikle servicetilbud som våre medlemmer vil finne nyttige.

Vi utvikler standardisert, omfattende dokumentasjon for shippingindustrien. Norsk Skipsmeglerforbund avtale om salg og kjøp av skip. Norsk salgsform ble laget av norske meglere i 1925 i dag kjent som  NSF Saleform/SALEFROM 2012  er det mest brukte dokumentet ti kjøp og salg i markedet. Les mer om SaleForm her …

Juridisk hjelp er inkludert i medlemskapet  og er en verdifull fordel, inkludert hjelp med kontrakter og overholdelse.

Tilgang til andre medlemmer. Klikk her for å søke etter andre medlemmer i vår database.

Hvem er medlemskapet for?

Medlemskap er for alle bedrifter, små og store involvert i  shippingindustrien fra agent, klarings, skipsmeglings- og  befraktningsfirmaer. 

Medlemskap er for både selskapet og de ansatte. Det er også mulighet for faglig påfyll og viderutdannin. NSF tilbyr tre nivåer av shippingutdanning via TutorShip, inkludert muligheten til å velge spesialfag.

Share this page